Rökelse

I lager.

100 kr

Rökelse från Be Kind. Åtta stickor där varje sticka brinner cirka 40 minuter. 100% naturliga ingredienser. Fria från kemikalier. Handrullade, tillverkade i liten upplaga i Irland.

Wicklow´s Way - OUD NOIR En av de främsta anledningarna till dess popularitet är att doften av oud är olik alla andra, den är känd för att vara stark och mystisk. Doften beskrivs ofta som känslan av en mysig filt eller lugnet som finns i en skogsglänta. Oud är populär för sina lugnande egenskaper. Det är känt att den tar bort de negativa och destruktiva energierna som omger den mänskliga auran. Oud anses också  lindra smärta och ha antiinflammatoriska egenskaper. 

Avoca - ORANGE BLOSSOM Orange Blossom Incense är en vacker blandning av hartser, mysk och blommor som ofta används i jakten på visdom och sanning. Perfekt för att öppna upp utrymme och skapa utrymme för dig själv under ceremonier, ritualer, meditation eller yogaövningar. För att hjälpa till att ta bort dalen och se dem under. Den är berusande och glad.

Lough Tay - CEDERWOOD I det antika Mesopotamien ansågs cederträet vara en symbol för kärlek. Man tror att de var några av de första som brände cederträ strikt för dess aromatiska egenskaper. De brände den också för att hedra sina förfäder. I Gilgamesh-eposet brände Noa cederträ och myrten för att visa tacksamhet mot himlen för att han skonade hans liv efter syndafloden. Cederträ användes också av egyptierna för balsameringsändamål, men då cederträ inte växer naturligt i Egypten så var denna import mer värdefull än guld.

Djouce woods - AGARWOOD Inom kinesisk medicin används Agarwood för att bland annat behandla matsmältningssystemet, lindra smärta, och stödja njuren. Den har antidepressiva egenskaper i sitt extrakt och spirituellt är agarwood mycket psykoaktivt och möjliggör andliga resor, upplysning, klarhet och jordning. Tibetanska munkar använder det för att föra energi till centrum och lugna sinnet och anden.

Glendalough - NAG CHAMPA Det exakta ursprunget till rökelsen Nag Champa är inte är känt men man antar att den först skapades i Nepal och/eller Indien. Nag Champa renar miljöer, rensar ut negativ energi och fyller den med positiva vibrationer. Den är gjord av en kombination av sandelträ, champak eller frangipani. Nag Champa är den mest populära rökelsen som används i tempel och andra platser för tillbedjan. Dess aromer dröjer kvar och förbinder oss och dess förtrollande doft är ett utmärkt aromaterapihjälpmedel för få våra nerver att slappna av.

Magheramore - MUSK Egyptisk myskrökelse har länge använts för lugnande egenskaper. Den tröstande aromen är perfekt för att lindra stress och oro. Det hjälper till att lugna sinnena genom att mysk höjer signalerna till hjärnan för att frigöra hormoner och lugna kropp och själ.