Naturliga trädgårdar

Jag heter Magnus Gidlöf , är trädgårdsdesigner och en förespråkare av trädgårdar som man bygger upp och som sedan blir till njutning. Genom det så jag strävar jag nästan alltid efter så lite ogräsplockning, gräs- och häckklippning som möjligt och med växter som trivs i den odlingszon där de planeras in. 

I Örnsköldsvik och Ångermanland lever jag ett småstadsliv med lika delar i naturen som i min egen trädgård. Jag dras åt det enkla och söker alltid en lösning som blir som en förlängning av naturen som omger en viss trädgård. Det handlar inte alltid om så mycket blomster och klara färger utan hellre om nivåer, storlekar, skuggspel, luft, massa och textur.

Jag hjälper till med både större offentliga områden såväl som delar av mindre trädgårdar. Antingen enklare konsultation på plats eller (som det mest vanliga) en plan med trädgårdsskiss och växtlista för hela trädgårdar/områen. Skissen kan antingen verkställas direkt eller fungera som en karta att följa vartefter tid och resurser faller in.

Om du önskar se fler inspirationsbilder och arbeten jag gjort - kika in på Instagram. Kontot heter @storspov_hus_tradgard

Är du nyfiken på hur jag kan hjälpa dig? Slå mig en pling på 070-636 60 69 eller mejla mig på [email protected]